Estiu

Sabadell instal·la nous sistemes de climatització a dos equipaments municipals

El consistori fa una inversió de 74.000 euros al Centre Cívic de Gràcia i al Servei Ciutadà d’Acollida a les Persones Immigrants

Sabadell instal·la nous sistemes de climatització a dos equipaments municipals

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sabadell (Vallès Occidental) ha dut a terme treballs d’instal·lació de nous sistemes de climatització a dos equipaments municipals durant les últimes setmanes. Es tracta del Centre Cívic de Gràcia i del Servei Ciutadà d’Acollida a les Persones Immigrants. El pressupost total destinat a aquestes tasques és de 74.335,96 euros.

Al Centre Cívic de Gràcia, situat a la plaça del Treball, s’hi han instal·lat quatre aparells d’aire condicionat, que donen resposta en una sol·licitud de les persones usuàries. A més, el nou sistema de climatització inclou un sistema de purificació ambiental que, quan detecta nivells alts de CO₂, agafa aire de l’exterior i el renova a l’interior. El pressupost d’aquestes actuacions ha estat de 52.017,90 euros.

Notícies relacionades

Quant a les instal·lacions del Servei Ciutadà d’Acollida a les Persones Immigrants, ubicades a l’edifici del Vapor Escapçat, s’han instal·lat nous aparells d’aire condicionat a la primera planta i a l’espai de recepció. En aquest cas, la inversió ha estat de 22.337,99 euros.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell