Memòria

El Museu d’Història de Sabadell acull una presentació sobre la història de la fotografia a la ciutat

  • El treball també analitza les biografies de fotògrafs locals i la seva relació amb el món comercial, social, econòmic, industrial i excursionista sabadellenc

El Museu d’Història de Sabadell acull una presentació sobre la història de la fotografia a la ciutat

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dimecres, 8 de juny, a dos quarts de vuit de la tarda, el Museu d’Història de Sabadell (MHS) acollirà la presentació de la tesi doctoral Història de la fotografia a Sabadell. Dels orígens a 1939, de David González, tècnic de la Secció d’Imatge i So de l’Arxiu Històric de Sabadell (AHS).

La recerca aprofundeix en la història de la fotografia de la ciutat des del segle XIX fins al 1936. Així, aquest treball ha aportat noves dades sobre els primers fotògrafs professionals que es van establir a Sabadell i els primers passos de la fotografia local (1856-1888), l’expansió de la fotografia i l’arribada de nous fotògrafs entre els anys 1888-1902 i el llegat fotogràfic modern del primer terç del segle XX.

A més, també analitza les biografies de fotògrafs i fotògrafes locals i la seva relació amb el món comercial, social, econòmic, industrial i excursionista de la ciutat.

Notícies relacionades

L’acte de presentació també serà retransmès en directe pel canal d’Instagram Live @museuhistoriasabadell.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell