Edificis més confortables

Tres escoles bressol de Sabadell instal·laran sistemes de domòtica per reduir el consum energètic

  • El projecte forma part de l’estratègia EDUSI i està cofinançat al 50% per la Comissió Europea

Tres escoles bressol de Sabadell instal·laran sistemes de domòtica per reduir el consum energètic
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sabadell (Vallès Occidental) implementarà un sistema de domòtica a les escoles bressol de Can Llong, Andreu Castells i Arraona per «millorar l’eficiència energètica i reduir consums en aquests equipaments». La Junta de Govern va aprovar aquest 16 de maig l’expedient de contractació de les obres d’instal·lació d’aquests elements.

El projecte s’inclou dins de l’estratègia EDUSI i, per tant, és cofinançat al 50% per la Comissió Europea, amb un pressupost de licitació de 159.919,69 euros.

L’actuació consisteix a instal·lar els elements sensors i aparells intel·ligents per controlar de manera automàtica i eficient les instal·lacions en funció tant de les necessitats dels diferents espais dels edificis com de les condicions ambientals. L’objectiu és obtenir uns edificis més confortables, reduir els consums energètics i obtenir dades per valorar-ne replicabilitat en altres edificis de propietat municipal.

Notícies relacionades

Principalment, s’actuarà sobre les instal·lacions de ventilació, calefacció, enllumenat i elements de protecció de la radiació solar. Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO