Tercera edat

Una nova residència privada d’avis generarà 83 llocs de treball a Sabadell

  • El centre disposarà d’un total de 150 places distribuïdes en 128 habitacions, la majoria individuals, repartides en 5 unitats de convivència

1
Es llegeix en minuts
EFE

Sabadell (Vallès Occidental) comptarà amb una nova residència privada d’avis que generarà 83 llocs de treball per atendre un total de 150 residents, segons informen els promotors del centre Healthcare Activos. Amb el nou centre, aquesta companyia incrementarà la seva presència a Catalunya, on ja compta amb vuit centres i dos en desenvolupament.

La nova residència estarà situada al carrer Sant Baldomer i constarà de tres plantes més el soterrani, i tindrà un volum de 6.507 metres quadrats edificats. El centre disposarà d’un total de 150 places distribuïdes en 128 habitacions, la majoria individuals, repartides en 5 unitats de convivència, que comptaran amb sala d’estar i menjador independent.

El volum de l’edifici i els seus acabats exteriors permetran un edifici integrat totalment a la zona, amb fàcil accessibilitat i que disposarà d’un aparcament subterrani amb capacitat per a 38 vehicles.

Notícies relacionades

Healthcare Activos és una plataforma ibèrica d’actius immobiliaris del sector salut (incloent-hi hospitals, clíniques i residències de gent gran). Des de la seva creació el 2016, la firma ha adquirit més de 50 actius a Espanya i Portugal, dels quals 40 estan operatius i 10, en fase de desenvolupament, amb un valor d’actius superior als 620 milions d’euros i més de 347.000 m2 gestionats.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO