El 2024

Sabadell tindrà una piscina d’onades per practicar surf

La infraestructura suposarà una inversió de 14 milions d’euros i s’integrarà en l’anell esportiu de Sant Oleguer

Sabadell tindrà una piscina d’onades per practicar surf

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’anell esportiu de Sant Oleguer de Sabadell (Vallès Occidental) integrarà el 2024 una de les primeres piscines d’onades per poder practicar surf a Europa.

El projecte suposarà una inversió de 14 milions d’euros i generarà 65 llocs de treball directes, segons ha explicat l’ajuntament de la cocapital vallesana.

La piscina tindrà 140 metres de llarg i 35 d’ample i generarà onades de dos metres. L’equipament s’ubicarà en un terreny de 30.000 metres quadrats i integrarà una segona piscina de bany, un gimnàs, un skatepark i tres zones de restauració.

Respecte per l’entorn

La seva posada en marxa, que s’articularia a través d’una concessió pública a 40 anys, complementaria l’oferta i serveis de la zona esportiva de Sant Oleguer incorporant noves disciplines i potenciant Sabadell com a capital de l’esport.

En aquests moments el consistori està treballant en tots els requisits ambientals i paisatgístics que hauria de complir el nou equipament. En relació amb aquesta qüestió i entre les característiques que el projecte contempla ja d’entrada, es preveu la utilització de llum verda, provinent al 100% de fonts d’energia renovables, i les piscines funcionarien amb circuits tancats d’aigua per evitar-ne el desaprofitament.

Notícies relacionades

Aquest any es farà la tramitació administrativa i les obres començaran el 2023.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sabadell