Després de ser expulsada de Podem

L’expodemita Marta Morell crea el seu propi partit a Sabadell

L’actual tinenta d’alcaldessa i regidora no adscrita té intenció de presentar-se a les eleccions del 2023 amb el seu nou partit, ‘Sentim Sabadell’

L’expodemita Marta Morell crea el seu propi partit a Sabadell

ACN / Norma Vidal

1
Es llegeix en minuts
EFE

La tinenta d’alcaldessa de l’Ajuntament de Sabadell (Vallès Occidental) Marta Morell, actualment regidora no adscrita, ha creat el seu propi partit, Sentim Sabadell, després de ser expulsada l’any passat de Podem per unes suposades irregularitats en la confecció de la llista de les últimes eleccions municipals.

Morell és responsable de l’àrea de Feminisme, Benestar Animal i Participació de l’Ajuntament de Sabadell i té intenció de presentar-se a les eleccions del 2023 amb el seu nou partit, que va registrar a finals de novembre, després de fer-se oficial la seva expulsió de Podem, segons explica en una entrevista en el ‘Diari de Sabadell’.

«No serà tres quarts del mateix», afirma Morell, que descriu el nou projecte polític com a «municipalista i feminista» i avança que en formaran part persones procedents de Podem i independents.

Regidora no adscrita

Després de quatre anys en l’oposició, el PSC va recuperar el 2019 l’alcaldia de Sabadell després que el seu cap de llista, Marta Farrés, arribés a un acord d’investidura amb l’única regidora electa de Podem, Marta Morell.

El juliol del 2021, no obstant, Podem va anunciar l’expulsió de Morell, que des del novembre manté el càrrec de segona tinenta d’alcaldessa com a regidora no adscrita, ja que el grup municipal de Podem va quedar dissolt.

Notícies relacionades

Morell ja va manifestar que no pensava renunciar a la seva acta de regidora i que seguiria com a tinenta d’alcaldessa del govern presidit per Marta Farrés, tot i que ha perdut els dos assessors que tenia el seu grup municipal, així com la retribució d’uns 3.000 euros mensuals que rebia fins ara Podem.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO