Talent creatiu

Sabadell ja té imatge com a Capital de la Cultura Catalana 2024

El pintor sabadellenc Ramiro Fernández és l’autor del logotip

Sabadell ja té imatge com a Capital de la Cultura Catalana 2024

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sabadell (Vallès Occidental) ja té imatge com aCapital de la Cultura Catalana 2024. Es tracta del logotip obra del pintor sabadellenc Ramiro Fernández. Amb la imatge, el procés per desenvolupar la capitalitat fa un nou pas endavant.

El logotip simbolitza tot el talent creatiu que existeix a Sabadell i com s’impulsarà, amb la voluntat de tenir encara més protagonisme a la ciutat i projectar-se a l’exterior. Així mateix, serà un element identificatiu que podran incorporar totes les entitats o empreses que prenguin part o contribueixen perquè Sabadell 2024 Capital de la Cultura Catalana sigui possible.

Amb traços en negre, verd i vermell, la imatge mostra uns cortinatges d’escena que s’obren i mostren una ceba com a element representatiu de la ciutat. «El logo ha de ser molt sintètic», ha destacat l’autor que ha explicat que «han de ser pocs elements i molt contundents, per això es mirava d’agafar icones que tinguessin molta força expressiva».

S’està treballant en la programació

Després de la designació de Sabadell i de la firma de l’acord d’adhesió ciutadana al projecte que ha de convertir Sabadell en la Capital de la Cultura Catalana el 2024, continua endavant el treball per elaborar la proposta concreta d’esdeveniments i activitats.

En aquest marc, en les pròximes setmanes es convocaran les taules sectorials i paral·lelament s’està treballant en la configuració de propostes i nous esdeveniments que es puguin anar incorporant a la programació. Tot això, en coordinació amb el Consell Consultiu, format per experts de la ciutat en cada un dels sectors i representants dels grups municipals.

Notícies relacionades

Segons l’Ajuntament, la capitalitat permetrà posar en relleu les singularitats de la ciutat en l’àmbit cultural i destacar la creativitat i talent que neix i es desenvolupa a Sabadell. El projecte pretén fomentar la creació cultural i la cohesió social a la ciutat, fent que la cultura arribi a tot el món, i potenciarà la seva projecció a l’exterior.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sabadell