L’alcaldessa de Sabadell manté al govern la regidora expulsada de Podem

Marta Morell considera que la seva expulsió de Podem és «un atac directe al govern municipal», ja que «podria generar inestabilitat institucional»

L’alcaldessa de Sabadell manté al govern la regidora expulsada de Podem

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico
ACN

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, assegura que l’expulsió de la seva segona tinenta d’alcaldia, Marta Morell, com a membre de Podem no tindrà afectacions al govern municipal.

En declaracions a l’ACN, Farrés apunta que Morell «continua sent tinent d’alcaldia i continua formant part del govern», i considera que l’expulsió és «un tema intern del partit que no té afectació ni a l’ajuntament ni al govern municipal». En aquest sentit, apunta que l’executiu local «continuarà funcionant amb normalitat».

En un comunicat, Morell considera que la seva expulsió de Podem és «un atac directe al govern municipal», ja que «podria generar inestabilitat institucional perquè s’està qüestionant la continuïtat del grup municipal».

D’altra banda, Morell ha afirmat que la «responsable política» de la decisió és la coordinadora autonòmica del partit, Conchi Abellán. L’encara regidora ha assegurat que se l’ha deixat en situació d’«indefensió absoluta»

Notícies relacionades

No obstant, amb el recolzament de Farrés i davant del fet que Podem encara no ha decidit si demanarà l’acta de regidora a Morell, la regidora mantindrà les seves competències, com a mínim, a curt termini.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sabadell