‘SBD ON’

Neix a Sabadell un projecte per descentralitzar la cultura urbana als barris de la ciutat

El seu pressupost inicial és de 250.000 euros i inclou una nova línia de subvencions amb un pressupost de 96.000 euros

Neix a Sabadell un projecte per descentralitzar la cultura urbana als barris de la ciutat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa el projecte SBD ON. La cultura al teu barri que té per objectiu acostar la formació, la creació i l’exhibició de la cultura a tots els punts de Sabadell, especialment referent a la cultura urbana i als joves.

El projecte el van presentar aquest 16 de juny Marta Morell, tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, i Carlos de la Rosa, regidor de Cultura. Morell va destacar que la voluntat d’aquest projecte és «democratitzar la cultura, generar nous públics i recolzar projectes sorgits de la creació ciutadana, fent protagonistes els veïns i les veïnes».

El projecte SBD ON, expliquen des de l’Ajuntament, «neix per recolzar les iniciatives comunitàries interculturals que neixen als barris i que s’expressen a través de la cultura». Així mateix, el consistori busca també descentralitzar la programació cultural i portar-la a equipaments de proximitat com centres cívics o biblioteques, iniciant un programa estable als barris de la ciutat.

Notícies relacionades

SBD ON neix amb un pressupost inicial de 250.000 euros i inclou una nova línia de subvencions amb un pressupost de 96.000 euros, amb l’objectiu d’impulsar la cultura de proximitat que desenvolupen col·lectius i entitats de diferents barris de la ciutat.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments