Delinqüència

Cremen 23 contenidors a Sabadell i el consistori xifra els danys en 23.000 euros

El foc també ha afectat indirectament nou vehicles. La Policia Municipal manté una investigació oberta per identificar els possibles autors dels fets

imagen-de-archivo-de-dos-agentes-de-la-polici-a-municipal-de-sabadell-pol-mun-de-sabadell 5 570x340

imagen-de-archivo-de-dos-agentes-de-la-polici-a-municipal-de-sabadell-pol-mun-de-sabadell 5 570x340

1
Es llegeix en minuts

Un total de 23 contenidors d’escombraries es van cremar intencionadament aquest dissabte 15 de maig de matinada a Sabadell (Vallès Occidental). L’ajuntament de la cocapital vallesana va condemnar els fets i va xifrar els danys en 23.000 euros, 1.000 euros de mitjana per contenidor.

En paral·lel, el foc també va afectar indirectament nou vehicles. Els incendis es van produir als carrers Manuel de Falla i Aristòtil, al barri de Can Rull; al carrer Eivissa, al barri de Merinals, i al carrer Borrell, a la zona Centre.

Segons el consistori, la Policia Municipal manté una investigació oberta per identificar els possibles autors dels fets. «Tindrem tolerància zero amb els incívics que provoquen aquests actes», va afirmar el tinent de Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez.

Notícies relacionades

Arran d’aquests fets, la Policia de Sabdell, va muntar un dispositiu coordinat amb Mossos diumenge 16 a la nit per reforçar la vigilància a la ciutat.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO