Festival de música

L’Embassa’t torna al juny amb Manel com a cap de cartell i es trasllada al Parc Catalunya de Sabadell

  • La cita durarà quatre dies i comptarà amb sis sessions amb un aforament d’un miler d’espectadors cada una

  • Per poder respectar les mesures sanitàries, els espectacles, es veuran des de la platea amb localitats assignades i «més en format teatre»

  • Previ a cada concert es programarà una actuació electrònica per escalfar l’ambient

L’Embassa’t torna al juny amb Manel com a cap de cartell i es trasllada al Parc Catalunya de Sabadell
2
Es llegeix en minuts

El Festival Embassa’t tornarà el mes de juny després d’haver de suspendre l’edició del 2020 per la pandèmia. En aquesta ocasió, Manel es manté com a cap de cartell de la cita, que se celebrarà entre els dies 10 i 13 de juny.

Tot i que inicialment estava previst que se celebrés entorn de la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell, el fet que encara hi hagi instal·lat l’Hospital Temporal Vallès Salut ha fet que l’organització traslladés l’escenari a l’amfiteatre del Parc Catalunya, un espai que permetrà omplir amb un miler d’espectadors cada una de les sis sessions programades.

Es preveu assignar seients gràcies a la presència de grades en aquest espai i establir totes les mesures sanitàries per evitar contagis.

Una aposta pel format teatre

Inicialment, la cita estava prevista per als dies 12 i 13 de juny del 2020, amb Manel com a cap de cartell, però a causa del manteniment de les mesures sanitàries en els últims compassos de la primavera es va optar per ajornar la cita inicialment a l’octubre, i finalment es va suspendre l’edició de l’any passat. Al seu lloc, es va programar una cita alternativa al recinte de Fira Sabadell a la tardor, i sota el nom de Resposta Entròpica Sonora (RES).

«Després d’un 2020 diferent, l’any passat es va optar per ajornar el festival, el RES va ser un petit cicle de concerts amb alguns dels artistes previstos, però grups com Manel no tenien cabuda en un emplaçament per a 200 persones com ho és Fira Sabadell», explica Arnau Solsona, director del festival. Per aquesta raó, s’ha optat per estirar les dates del festival a quatre dies, amb sis sessions i una capacitat de mil assistents en cada una.

L’escenari previst l’any passat era molt a prop de la Pista Coberta d’Atletisme, on hi ha encara avui muntat l’Hospital Temporal Vallès Salut, que encara no ha sigut necessari activar per donar cobertura a l’Hospital Parc Taulí.

«Ens traslladem a l’amfiteatre del Parc Catalunya, el format no és del clàssic festival amb gent ballant, plantegem una platea amb localitats assignades i més en format teatre, volem que l’Embassa’t sigui com el nostre Grec particular», afegeix Solsona.

Quatre dies de concerts

El festival es configurarà amb sessions diferenciades, on es demanarà al públic puntualitat. A més, previ a cada concert es programarà una actuació electrònica per escalfar l’ambient.

La cita la posarà en marxa el grup Sidonie el 10 de juny a les 20.00 h, amb l’actuació prèvia de Luis Costa b2b Cristian Len. El dia 11 de juny a les 19.00 h serà el torn d’Arlo Parks, Pau Vallvé, MouseDown i Virginie, mentre que el dia 12 actuarà Rigoberta Bandini amb Sher, a les 18.00 h.

Notícies relacionades

Ja a les 21.30 h del mateix 12 de juny serà el torn de Manel, amb l’actuació prèvia de Sonido Tupinamba. L’últim dia del festival arrencarà al matí, a les 10.30 h, amb l’actuació de Xiula, mentre que a la tarda posaran el punt final a les 18.30 h Maria Arnal i Marcel Bagés, Lui Rois, T. Modet i Karina Hossack.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO