Cultura

La dansa i les acrobàcies aterraran a La Vela i el Teatre de Ca l’Estruch de Sabadell

  • Kolektivo Konika presentarà a La Vela de Sabadell la seva ‘opera prima’ ‘La punta de mi nariz’

  • Les finalistes del Premi de Dansa de l’Insitut del Teatre, Mabel Olea, Clàudia Mirambell i Sílvia Batet, interpretaran les seves peces al teatre de Ca l’Estruch

  • Els espectacles tindran lloc el 8 i 9 de febrer respectivament

La dansa i les acrobàcies aterraran a La Vela i el Teatre de Ca l’Estruch de Sabadell
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els pròxims 8 i 9 de febrer aterrarà a Sabadell el món de les acrobàcies i la dansa. El Kolektivo Konika presentarà el primer espectacle de la seva companyia, ‘La punta de mi nariz’, i Mabel Olea, Clàudia Mirambell i Sílvia Batet, finalistes del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre, presentaran les seves peces.

Així, el divendres 8 a la tarda, es podrà veure a La Vela de Sabadell ‘La punta de mi nariz’, dirigida per Francesca Lissia. En l’‘opera prima’ del Kolektivo Konika cinc cossos, cinc mons diferents, entren en joc. A través de les acrobàcies, Candela Casas, Mar-i-Cel, Elisa Strabioli, Greta Martí, Shakti Olaizola i Michaela Fiorani, sis artistes de circ, convidaran l’espectador a entrar en aquest joc d’encaixos.

D’altra banda, el dissabte 9 de febrer a les 8 de la tarda, el teatre de Ca l’Estruch acollirà les peces finalistes del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre. Aquesta iniciativa del Conservatori Superior de Dansa, que pretén donar a conèixer als i les joves coreògrafes i intèrprets graduats en l’Institut del Teatre, portarà Sabadell a Mabel Olea, Clàudia Mirambell i Sílvia Batet.

Notícies relacionades

Olea presentarà ‘Japan’, «una carta d’amor escrita amb poca traça»; Mirambell reflexionarà sobre l’impacte de la publicitat als nostres cossos a través de la seva peça ‘SPAM. Only for you’; i, Batet obrirà al públic un espai mental d’enyorança, en el qual l’espectador podrà visitar el record d’allò que ja no existeix, amb ‘Oblivion’.

Més notícies de Sabadell, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Dansa Sabadell