Activitats nadalenques

Més de 76.000 persones han format part de les activitats nadalenques de Sabadell

  • Des del govern municipal valoren «molt positivament» el desenvolupament de les activitats nadalenques

  • El pessebre 360 de la plaça Sant Roc ha sigut l’activitat més freqüentada, visitat per més de 40.000 persones

Més de 76.000 persones han format part de les activitats nadalenques de Sabadell
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

S’acaba el Nadal i l’Ajuntament de Sabadell fa balanç d’una de les festivitats nadalenques més atípiques dels últims temps. Segons comparteix el consistori, la capital vallesana ha comptat amb l’assistència de més de 76.000 persones, a les quals caldria sumar els visitants de la Casa Duran per visitar l’Ambaixador Real i els assistents a les diferents fires.

En concret, per activitats, el pessebre 360 instal·lat a la plaça Sant Roc ha sigut visitat per més de 40.000 persones; l’espectacle Pas de Pardal, representat en diverses jornades, ha rebut 15.570 assistents; els dos parcs de Nadal han rebut la visita de 3.145 persones; prop de 2.000 ciutadans han visitat els carters reials distribuïts per Sabadell; i, finalment, la Fira Reial ha rebut la visita de 15.756 assistents.

Des del govern municipal han valorat «molt positivament» el desenvolupament de les activitats i han volgut felicitar la població que «ha sigut absolutament ordenada». El regidor de Cultura, Carlos de la Rosa, afegeix que «no hi ha hagut incidents rellevants ni grans aglomeracions, quan l’aforament s’ha vist limitat tothom ha guardat el seu torn amb respecte».

Notícies relacionades

«Sabem que no era fàcil traslladar a la realitat totes les restriccions i mesures de seguretat. El Nadal s’ha mantingut i s’ha celebrat a la ciutat gràcies a la il·lusió i l’esforç de totes i tots», afegeix De la Rosa.

Més notícies de Sabadell, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Nadal Sabadell