PREVENCIÓ CORONAVIRUS

La Policia Municipal de Sabadell interposa 20 denúncies per no utilitzar mascareta durant aquest cap de setmana

El cos policial ha reforçat la vigilància al llarg del cap de setmana passat per «garantir el respecte a les noves mesures» i el seu compliment

D'altra banda, Creu Roja Sabadell, en col·laboració amb l'Ajuntament, ha tornat a posar en marxa els equips de promotors i promotores de la salut

agente-policia-local-sabadell-1520936966911

agente-policia-local-sabadell-1520936966911

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Sabadell, motivada per les últimes restriccions que han entrat en vigor per a la prevenció de la Covid, ha reforçat la vigilància al llarg del cap de setmana passat per «garantir el respecte a les noves mesures» i el seu compliment

En aquest marc, explica l’Ajuntament de Sabadell, efectius del cos municipal han interposat des de divendres 16 d’octubre gairebé una cinquantena de denúncies20 de les quals per no portar mascareta22 al consum de begudes alcohòliques a la via pública i 7 a persones en reunions superiors a 6 persones, el límit actual permès. 

D’altra banda, Ceu Roja Sabadell, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha tornat a posar en marxa els equips de promotors i promotores de la salut. Amb aquesta mesura, dos equips de Creu Roja recorren diferents zones del municipi «incidint sobretot en la difusió i conscienciació sobre les mesures de protecció davant el virus», detalla el consistori. 

noves restriccions

El govern local, seguint les indicacions del Procicat, indica que els equipaments cívics anul·laran «tota l’activitat cívica i comunitària grupal que impliqui presencialitat».

En relació amb l’anterior, quedaran excloses accions d’«intervenció socioeducativa, recolzament escolar, oci educatiu, extraescolars i activitats ja exceptuades». 

D’altra banda, el Procicat ha aprovat la limitació de l’horari d’obertura de les botigues de conveniència, establiments comercials i gasolineres de menys de 300 m2, que no podran obrir de 22 a 7 h. Aquesta resolució tindrà efectes fins al 31 d’octubre. 

Notícies relacionades

Des de l’Ajuntament de Sabadell posen èmfasi en la «necessitat d’evitar l’activitat prescindible per reduir al màxim la interacció social i, d’aquesta manera, protegir la salut de tots, així com preservar l’activitat sanitària no relacionada amb la Covid-19. 

Més notícies de Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA