DES DE MITJANS DE JULIOL

Sabadell ha portat a terme més de 3.000 inspeccions a les terrasses de bars i restaurants del municipi

S'ha ordenat l'aixecament de quatre terrasses per incomplir les normatives d'ocupació de l'espai públic, la distància de seguretat i l'aforament permès

La decisió «respon a l'objectiu de pal·liar una infracció generalitzada» i «té per objectiu evitar la propagació del virus i evitar possibles rebrots»

zentauroepp54528463 26 05 2020 una camarera limpia varias sillas y una mesa de l200820150753

zentauroepp54528463 26 05 2020 una camarera limpia varias sillas y una mesa de l200820150753 / David Zorrakino - Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sabadell, amb l’objectiu d’«assegurar el compliment de les mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries i les condicions d’ocupació segons la normativa municipal», ha realitzat més de 3.000 inspeccions a bars i restaurants des de mitjans de juliol. 

A més, segons ha informat el consistori, s’ha ordenat l’aixecament de quatre terrasses per incompliment de la normativa d’ocupació d’espai públic, de les mesures de distància de seguretat i d’aforament permès. Aquests establiments es troben als districtes 1, 3 i 6. 

El govern local ha explicat que la decisió de l’aixecament de les terrasses «respon a l’objectiu de pal·liar una infracció generalitzada. En aquests casos concrets s’ha actuat o bé perquè l’establiment no disposava de la llicència necessària per ocupar l’espai i/o quan les terrasses han causat reiterades molèsties veïnals». 

«Evitar la propagació del virus i els possibles rebrots»

D’altra banda, des del mes de juliol passat la Policia Local va intensificar els controls de les terrasses dels bars i restaurants per assegurar que es compleix la normativa, les mesures de seguretat i l’aforament permès.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Sabadell ha detallat que tot això «té per objectiu evitar la propagació del virus i evitar possibles rebrots». 

Més notícies de Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA