LLUITA CONTRA EL CORONAVIRUS

La comunitat xinesa de Sabadell dona mascaretes i gel als agents de la Policia Local

L'Ajuntament de la cocapital vallesana ha demanat a empreses, entitats i veïns que donin materials de protecció

poli-local-sbd

poli-local-sbd

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local de Sabadell ha informat aquest dilluns 16 de març que ha rebut material sanitari de la població xinesa de la cocapital del Vallès Occidental. «Agraïm a la comunitat xinesa de Sabadell que ens hagi fet entrega de mascaretes de protecció i gel hidroalcohòlic per poder atendre els serveis de la ciutat amb seguretat», han expressat via xarxes socials des del cos de policia municipal.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Sabadell ha demanat a les empreses, entitats i veïns de la ciutat que disposin de materials de protecció, com les mascaretes, que els entreguin al mateix Ajuntament, a través de la Policia Municipal de Sabadell, per «poder centralitzar-ne la distribució».

Més ciutats

Notícies relacionades

Sabadell no ha sigut l’únic municipi beneficiat per les donacions de la població xinesa. Aquest diumenge 15 de març, per exemple, es va donar a conèixer que l’Associació de Comerciants Xinesos de la província de Barcelona havia donat a l’Ajuntament de Badalona un total de 3.000 bates hospitalàries, 1.000 mascasretes i 40 caixes de gel antisèptic per ajudar en la lluita contra el coronavirus. 

Més notícies de Sabadell i Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA