DELICTES CONTRA LA SEGURETAT VIÀRIA

Tres conductors de Sabadell donen positiu en alcoholèmia en un marge de quatre hores

La Policia Municipal va immobilitzar els tres vehicles després d'obrir diligències policials als respectius conductors

Els tests d'alcoholèmia van confirmar que els responsables superaven la taxa d'alcohol permesa

policiapladirector sabadell

policiapladirector sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Sabadell va detectar tres conductors que circulaven sota els efectes de l’alcohol durant la matinada del dijous 12 de setembre. Els tres implicats superaven la taxa d’alcohol en sang permesa (0’25 mg/l) i, en dos casos, triplicaven la xifra de referència.

El cos de policia local va immobilitzar els tres vehicles després d’obrir diligències policials als respectius conductors.

Quatre hores de diferència

El primer cas va tenir lloc a les 0.49 hores en l’encreuament de la carretera de Barcelona amb Gran Via. En aquesta ocasió, es va tractar d’un home de 49 anys que va donar positiu amb un resultat de 0,75 mg/l, per la qual cosa el cos de policia local va obrir diligències judicials «per un presumpte delicte contra la seguretat viària». Exactament el mateix procés es va dur a terme amb el segon conductor, de 38 anys, que a les 3.13 h va donar positiu amb 0,87 mg/l.

Notícies relacionades

L’últim cas detectat es va produir al carrer Josep Ramon a les 4.55 h. En aquest cas, es va tractar d’un jove de 22 anys que circulava amb una taxa de 0,45 mg/l d’alcohol en sang.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA