INFRAESTRUCTURES PENDENTS

Sabadell comença el curs escolar amb un nou institut i amb infraestructures pendents de construcció

El nou institut Narcisa Freixas s'ubica provisionalment en mòduls «a l'espera que la Generalitat construeixi l'edifici definitiu»

escola-antoni-marcet

escola-antoni-marcet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Entre les novetats principals, el curs escolar de Sabadell entra en funcionament amb el nou institut Narcisa Freixas, que s’ubica provisionalment en mòduls «a l’espera que la Generalitat construeixi l’edifici definitiu»,expliquen des de l’Ajuntament.

Des del consistori assenyalen que aquests dies s’estan ultimant els treballs de posada al punt. Aquest dijous 12 de setembre s’ha fet la presentació alcentre cívic de Sant Oleguer i el pròxim divendres 13 està previst iniciar l’activitat a les instal·lacions del centre.

Respecte a l’inici de curs a la ciutat, els representants municipals diuen que ha sigut normal. Així mateix, s’han referit a les infraestructures educatives pendents de construcció, a càrrec de la Generalitat, dels edificis definitius del’Escola Virolet i dels instituts de Can Llong i Narcisa Freixas.

En aquest sentit, el govern municipal ha recordat «el seu compromís de fer un seguiment exhaustiu del desenvolupament de cadascun dels projectes» i ha insistit en la necessitat que es compleixin els terminis previstos.

Actuacions en altres equipaments

Així mateix, entre les actuacions als equipaments, aquest estiu l’Ajuntament ha fet arreglar el pati del’Escola Alcalde Marcet, al barri de Can Puiggener, amb l’objectiu de «consolidar el pati com a espai d’aprenentatge i vinculat a un projecte educatiu».

Notícies relacionades

L’actuació, amb una inversió entorn dels19.000 euros ha inclós la zona superior de pati i del talús que la connecta amb la part inferior, així com la instal·lació d’una tanca de fusta i el condicionament en la part baixa d’un espai de pati interior, creant una zona d’ombra «per dur a terme diferents activitats».

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA