FOC EN VIVENDES

Una paella al foc provoca un incendi en una vivenda de Sabadell

Des del cos de policia local expliquen que "no es van atendre persones per intoxicació de fum ni per cremades"

zentauroepp38222323 barcelona  28 04 2017 cursa de bombers del pr ximo 7 de mayo190114170425

zentauroepp38222323 barcelona 28 04 2017 cursa de bombers del pr ximo 7 de mayo190114170425 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tres dotacions del cos de Bombers de la Generalitat van anar dilluns passat 26 d’agost a una vivenda a l’avinguda Josep Tarradellas de Sabadell per un incendi que va originar una paella al foc.  Al lloc dels fets també es van desplaçar una ambulància del SEM i una unitat de la Policia Municipal.

Finalment, “no es van atendre persones per intoxicació de fum ni per cremades” i els danys es van localitzar a la campana de fums de la cuina.

Uns productes químics, la possible causa d’un altre incendi

El mateix dia, els Bombers van haver d’atendre un altre incendi en una vivenda de la cocapital vallesana. Es va originar un foc a la planta superior de la casa de dues plantes“per causes desconegudes”.No obstant, hi ha la possibilitat que el foc s’originés peldipòsit de diferents productes químics ubicats a la terrassa de la vivenda.

Notícies relacionades

Al lloc de l’incident es van dirigir quatre dotacions del cos de Bombers de la Generalitat, una ambulància del SEM i una unitat de la Policia Municipal. Des de la policia sabadellenca expliquen que “no es van atendre persones per intoxicació de fum ni per cremades”, com en l’altre incendi.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Bombers Incendis