DELICTE CONTRA ELS SENTIMENTS RELIGIOSOS

Investigat un veí de Sabadell per haver defecat en un santuari de Jaén

La Guàrdia Civil investiga un noi de 18 anys, que també va escampar els excrements per la paret del temple

iglesia-jaen

iglesia-jaen

1
Es llegeix en minuts
EuropaPress

La Guàrdia Civil investiga un veí de Sabadell (Vallès Occidental) com a presumpte autor d’un delicte contra els sentiments religiosos després d’haver defecat suposadament a l’interior del santuari de la Fuensanta de Villanueva del Arzobispo (Jaén) i d’haver escapat els excrements a la talla del Crist de Medinaceli i a la paret del temple.

Segons ha informat aquest dimecres l’Institut Armat, va ser el 26 de juliol quan va tenir coneixement dels fets i, una vegada iniciades les gestions per al seu esclariment, les sospites es van centrar en un home d’entre 18 i 22 anys, del quales va arribar a conèixer els trets físics i que vestia samarreta negra.

No obstant, malgrat tenir una descripció bastant detallada de l’autor, es donava la circumstància que ningú coneixia cap veí de Villanueva del Arzobispo ni de poblacions pròximes que coincidís amb la persona que s’intentava localitzar.

Un vehicle al lloc dels fets va ser la clau

En el transcurs de la investigació, es va donar amb el vehicle en el qual suposadament va abandonar el lloc. Com a propietària figurava una dona amb domicili a la localitat barcelonina de Sabadell. Seguint amb les indagacions, aquest dimarts es va arribar a la conclusió que l’autor podria haver sigut el fill de la propietària d’aquest cotxe.

Notícies relacionades

Per això, la Guàrdia Civil passa les actuacions de la Comandància de Barcelona, sent investigat en diligències judicials un veí de Sabadell de 18 anys com a presumpte autor d’un delicte contra els sentiments religiosos.

Més notícies de Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA