ADEU A LA PANCARTA

Sabadell aprova la retirada de la pancarta de l'ajuntament en recolzament als presos catalans

El PSC i Podem han votat a favor de la moció impulsada per Ciutadans, que s'ha aprovat amb 14 vots favorables

foto 3292931

foto 3292931

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sabadell aprova retirar la pancarta de recolzament als presos catalans que hi ha penjada a la façana de l’ajuntament, tot i que encara no hi ha data. La Junta de Portaveus, en una sessió a porta tancada, ha aprovat la moció presentada per Ciutadans (Cs) amb els vots a favor de la formació taronja, el PSC, de l’alcaldessa Marta Farrés, i Podem, que lidera Marta Morell.

En contra de la proposta s’han posicionat els partits del bloc independentista: ERC, Junts per Sabadell i la Crida per Sabadell. En total, la moció ha tirat endavant amb 14 vots favorables, la mínima per aconseguir la majoria absoluta, i 13 en contra.

El retrat del rei

Després de la votació, el portaveu de Cs, Adrián Hernández, s’ha mostrat satisfet perquè, segons ell, finalment "una administració que representa tots els ciutadans, com el consistori, deixarà al marge les ideologies". La mateixa moció també preveu que el retrat del Rei torni a tenir un “lloc preferent” al saló de plens municipal.

Notícies relacionades

Segons avança el Diari de SabadellPol Gibert, portaveu del govern municipal, ha afirmat en roda de premsa que la pancarta es retirarà "quan es cregui oportú" i que la retirada de símbols "està en la línia de mandat del govern".

Més notícies de Sabadella l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA