Salut

La Clínica del Dolor de l'Hospital Taulí de Sabadell redueix les llistes d'espera a un mes

La unitat del Servei d'Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor ha triplicat la seva activitat durant 2018

tauli3

tauli3 / ALVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Unitat Clínica del Dolor de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell ha reduït les llistes d’espera pels seus tractaments de sis mesos a un al llarg del 2018, alhora que ha triplicat la seva activitat, ha informat en un comunicat.

En el cas específic de les infiltracions, el tractament més majoritari, s’ha passat de 240 el 2017 a 733 el 2018, una millora que ha sigut possible gràcies a l’ampliació dels dispositius i a la integració d’una infermera, un ecògraf i el nou circuit de derivacions des dels CAP.

El coordinador de la unitat, Jenaro Mañero, ha afirmat que està previst en el futur introduir la tècnica de la radiofreqüència com a tractament que rebaixa el dolor del nervi i, per tant, evita consultes i infiltracions successives.

La Clínica del Dolor pertany al servei d’Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor i té per objectiu tractar i disminuir el sofriment físic d’origen divers vinculat amb el dolor d’esquena –el 75% dels casos–, les cefalees i el dolor articular, entre d’altres.

Notícies relacionades

Els pacients arriben derivats dels especialistes de Traumatologia i Reumatologia, i així mateix s’atenen els que arriben des dels CAPs.

Més notícies de Sabadell