Educació

50 escoles de Sabadell rebran 60.000 euros en subvencions per a la promoció de l'esport

Busquen la participació i el desenvolupament dels programes esportius dirigits a la població escolar en horari extraescolar

deporte

deporte

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sabadell ha aprovat les subvencions per a la promoció de l’esport escolar en horari no lectiu a un total de 49 escoles per al curs 2018-19. En conjunt els ajuts sumen un import de 60.000 euros.

D’aquesta manera, els centres de primària i secundària, associacions de mares i pares d’alumnes de Sabadell i d’associacions esportives escolars tenen la possibilitat de beneficiar-se d’ajuts per a la participació i desenvolupament dels programes esportius dirigits a la població escolar en horari extraescolar.

En aquesta convocatòria, i per segon any consecutiu, tots els centres escolars públics han rebut una ajuda extra de 7 punts en la valoració final de la seva subvenció. De la mateixa manera, els centres que formen part del Pla Educatiu d’Entorn tenen l’opció a rebre 1.500 euros més que la resta, ja que són els que acullen alumnes de famílies amb menys recursos econòmics.

Notícies relacionades

Amb aquestes modificacions, l’ajuntament facilita als centres públics i, especialment als que formen part del Pla Educatiu d’Entorn, rebre una ajuda superior a la que rebien fa dos anys per fer pràctica esportiva.

Més notícies de Sabadell