Castellers

L'empresa Infolab patrocinarà els Castellers de Sabadell

L'acord compta amb una aportació econòmica de 9.000 euros en concepte d'entitat col·laboradora

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Castellers de Sabadell i l’empresa Infolab han firmat un acord que converteix la firma sabadellenca en el principal patrocinador de l’entitat.

L’acord compta amb una aportació econòmica per part de l’empresa de 9.000 euros en concepte d’entitat col·laboradora, que es destinaran a finançar les activitats que els Castellers de Sabadell realitzin des d’ara i fins a finals d’any i durant la pròxima temporada 2019.

En el mateix acord s’estableix la presència d’Infolab al material publicitari de l’activitat "castellera", que permetrà projectar la imatge de l’empresa a les 31 places on els Saballuts actuaran durant la pròxima temporada.

La firma de l’acord s’ha dut a terme a la seu d’Infolab i ha comptat amb la participació del director gerent de l’empresa, Jordi Lloret, i del president dels Castellers de Sabadell, Joan Carles Sánchez, així com amb la presència de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell, Montserrat Chacon.

El director gerent d’Infolab, Jordi Lloret, ha destacat el vincle entre les dues entitats, que coincideixen a celebrar el pròxim 2019 els seus 25 anys de vida, amb valors comuns com la força, l’equilibri, el valor i el "seny", a més de remarcar que el principal actiu de la seva empresa "són les persones".

Per aquesta raó, la firma té interès a participar en projectes que fomentin la Responsabilitat Social Corporativa i en activitats que tornin a la societat part dels seus beneficis.

Notícies relacionades

Per la seva part, el president dels Castellers de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha destacat la importància de fer pinya amb el teixit de la ciutat. "Tenim una referència institucional claríssima, que és l’Ajuntament de Sabadell, amb qui treballem al llarg de l’any diverses vegades, però buscàvem un referent en l’àmbit privat, i treballar amb Infolab amb un acord de temporada ens permet incorporar empresa com a patrocinador principal", ha assenyalat Sánchez.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Empreses