Preus públics

Sabadell manté els preus dels principals serveis públics des del 2015

En alguns serveis com la grua o els abonaments mensuals de l'autobús urbà els preus han baixat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sabadell aposta per continuar mantenint preus dels serveis municipals. Així, a més de no haver incrementat el preu del’aigua  aquest 2018, ha mantingut també les mateixes tarifes, que són les que hi havia el 2015, en altres serveis com la taxa del cementiri o la taxa de prestació de serveis d’ensenyament municipal.

En altres preus regulats en les ordenances fiscals, com la taxa pel servei de retirada de vehicles, la grua, malgrat haver municipalitzat el servei el 2017, s’ha reduït la tarifa en un 4,17%.

En el cas de les guarderies, des del curs 2015-2016, les 11 municipals distribuïdes per tota la ciutat han mantingut els mateixos preus. A més, i amb la voluntat d’afavorir la igualtat d’oportunitats en l’accés, compten amb tarifació social, que vincula el que cada família paga cada mes al seu nivell d’ingressos en relació amb el nombre de membres que formen la unitat familiar.

Notícies relacionades

Quant al transport públic, un dels aspectes principals, ha sigut la congelació de les tarifes de l’autobús aquest 2018 a causa que l’Ajuntament assumeix la part que equival a l’augment de l’IPC. Així, per exemple, la targeta de 10 viatges manté el mateix preu que el 2017, mentre que l’abonament mensual i l’abonament mensual jove han baixat des del 2015 en un 3,25% i un 4,20%, respectivament.

Més notícies de Terrassa