Exposició

El Museu del Gas de Sabadell submergeix el públic infantil en la nanociència

La mostra pretén visualitzar els reptes aconseguits per la nanociència i la nanotecnologia

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / SABADELL

El Museu del Gas de Sabadell ha inaugurat l'exposició 'Benvinguts a la nanodimensió!', una mostra per al públic infantil que pretén visualitzar els reptes aconseguits per la nanociència i la nanotecnologia.

Es tracta d'una exposició organitzada conjuntament amb l'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) i l'Institut de Nanociència d'Aragó (INA), en col·laboració amb la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), que cerca ensenyar "les possibilitats" d'aquests camps, ha dit el representant de l'INA, Guillermo Orduña.

Orduña ha enumerat els avantatges en àmbits com la medicina, la mecànica i l'energia, amb estalvis de consum, de la rebaixa de la contaminació, tot i que el director de l'ICN2, Pablo Ordejón, ha advertit que el seu ús també comporta "residus" i per això ha justificat el muntatge de l'exposició: perquè es divulgui tota la informació.

'Benvinguts a la nanodimensió!' estarà instal·lada en la capital del Vallès Occidental fins al 19 de novembre i s'espera una bona afluència aquests primers dies, ja que la ciutat està celebrant la seva festa major.

Notícies relacionades

L'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha destacat la tasca de difusió de la ciència que fa el Museu del Gas i permet a la ciutat "projectar-se" en el mapa català; un treball, ha afegit, que complementa el que fan altres museus de la població.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Nens Museus