Joan Berlanga serà el candidat d'ICV Sabadell en les eleccions municipals del 2015

ICV insisteix en la possibilitat d'una confluència amb altres forces polítiques d'esquerres per seguir treballant per la ciutat

Joan Berlanga serà el candidat d’ICV Sabadell per a les eleccions municipals de 2015.

Joan Berlanga serà el candidat d’ICV Sabadell per a les eleccions municipals de 2015.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Sabadell

Joan Berlanga Sarraseca ha estat l'únic candidat a presentar-se al procés de primàries que ICV Sabadell va tancar el 2 d'octubre passat. Així, Berlanga ha estat proclamat candidat, a l'espera de ser ratificat en assemblea, que es preveu per a la setmana del 20 al 26 d'octubre.

Berlanga, de 42 anys i veí de Gracia, és historiador i professor de secundària, militant d'ICV i membre del Procés Constituent, a part de participar activament en plataformes i entitats cíviques i reivindicatives, especialment en el camp de l'educació.

El futur cap de llista d'ICV ha hagut de presentar, juntament amb els avals, la firma del Codi Ètic aprovat en l'anterior assemblea d'ICV. D'acord amb aquest Codi, el candidat es compromet, entre altres coses, amb el treball en equip, la limitació de mandats i retribucions i la rendició de comptes sistemàtica a la ciutadania. D'aquesta manera, ICV Sabadell vol mostrar la seva aposta per la regeneració democràtica interna i institucional.

Des d'ICV Sabadell s'insisteix que el procés intern d'elecció d'un candidat a cap de llista per a les municipals del 2015 no està renyit amb el fet que l'organització i el seu candidat es posin al servei de la confluència amb altres forces polítiques d'esquerres per seguir treballant i arribar a amplis acords.

Notícies relacionades

Més notícies de Sabadell