A la presó un home de 48 anys acusat de cometre 10 robatoris a Sabadell i Castellar del Vallès

El detingut no tenia antecedents i amenaçava les víctimes amb una navalla

Imatges cedides pels Mossos on es veu com l’home atraca una farmàcia.

Imatges cedides pels Mossos on es veu com l’home atraca una farmàcia. / MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de nacionalitat espanyola com a presumpte autor de 10 robatoris amb violència i intimidació en establiments de Sabadell Castellar del Vallès.

L'home, veí de Sabadell i de 48 anys d'edat, sempre actuava sol i portava unes ulleres de sol per dificultar la seva identificació. En gairebé tots els casos, el detingut intimidava les víctimes amb una navalla i seleccionava establiments amb un sol dependent, la majoria de casos dones soles. L'home esperava que no hi hagués clients a les botigues.

Els 10 robatoris que se li imputen van tenir lloc entre els dies 5 i 30 de setembre. En total, vuit van ser a Sabadell i dos a Castellar del Vallès. Els llocs atracats van ser cinc farmàcies, quatre forns de pa i una gasolinera.

Dels 10 fets imputats al partit judicial de Sabadell , vuit van ser consumats i dos van ser temptatives, ja que no es va arribar a sostreure res. També se li han imputat dos fets en la seva demarcació, ocorreguts el 19 i 20 de setembre, a dos establiments comercials.

L'home, finalment, va ser detingut el 3 d'octubre, gràcies a un dispositiu de vigilància dels Mossos. Els agents van localitzar l'arma blanca i les ulleres de sol que portava en els robatoris. El detingut, que no tenia antecedents, va passar a disposició judicial el dia 5, i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó provisional.

Notícies relacionades

La investigació dels Mossos es va iniciar a principis del mes de setembre, arran de la detecció d'una sèrie de robatoris amb intimidació en establiments comercials de la demarcació de Sabadell, amb un 'modus operandi' comú i amb una descripció similar en tots els casos.

Llegiu més informacions de Sabadell a l'edició local