Un tertúlia amb Pere Arquillué obre la nova temporada del Teatre Principal de Sabadell

L'actor encara a Cyrano, protagonista de l'obra que arriba al teatre aquest diumenge

Bernat Quintana i Pere Arquillué, en una escena de ’Cyrano de Bergerac’.

Bernat Quintana i Pere Arquillué, en una escena de ’Cyrano de Bergerac’. / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
LAIA NONELL / Sabadell

ElTeatre PrincipaldeSabadellreprèn la seva programació teatral després de les vacances de Nadal i ho fa amb el segell de qualitat de la companyia teatralLa Perla 29. Sota les ordres d'Oriol Broggi, arriba a Sabadell un 'Cyrano de Bergerac'protagonitzat perPere Arquillué.

Precisament aquest actor, acompanyat per l'actriuMarta Beatriuque encarna l'enamorada de Cyrano, participarà en unatertúliaconduïda per Salvador Fité. Un acte gratuït que tindrà lloc al saló del Teatre Principal aquest dijous a les 7 de la tarda.

La tertúlia, dirigida als espectadors que aniran a veure l'obra, però també als interessats que no assisteixin a la funció de diumenge, pretén ser un espai on parlar de l'obra i així acostar el muntatge coneixent l'experiència dels actors protagonistes.

Notícies relacionades

La versió de La Perla 29 d'aquest clàssic francès es va estrenar la temporada passada a laBiblioteca Nacional de Catalunya, a Barcelona. La companyia està degiraper Catalunya i al març tornarà a programar-se a la Biblioteca.

En la seva estrena a Barcelona, l'obra es va representar a la nau gòtica de la Biblioteca Nacional de Catalunya, una sala petita i on les cadires dels espectadors comparteixen espai eliminant la diferència entre l'escenari i la platea. Aquesta distribució no és compatible amb les sales de teatre tradicionals, de manera que s'ha adaptat l'espectacle tenint en compte que el públic estarà a més distància.