Participa Rubí

Rubí obre un procés participatiu perquè la ciutadania decideixi les prioritats de l’Agenda Urbana

Els veïns de més de 16 anys podran donar suport a tres propostes de tretze fins al 3 de febrer

Rubí obre un procés participatiu perquè la ciutadania decideixi les prioritats de l’Agenda Urbana
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El desenvolupament de l’Agenda Urbana de Rubí (Vallès Occidental) entra aquesta setmana en una nova etapa. El consistori obre aquest dilluns un procés participatiu –que s’allargarà fins al 3 de febrer– perquè els veïns de la ciutat puguin decidir les prioritats en les accions que cal portar a terme.

Tots els rubinencs i rubinenques de més de 16 anys podran mostrar les seves preferències sobre 13 iniciatives de millora de la ciutat a través de la plataforma ‘online’ Participa Rubí. Les propostes neixen del treball de tècnics municipals i representants de partits polítics amb presència al ple, a més d’algunes idees recollides al Saló Urban Rubí, celebrat l’octubre passat.

Les accions que es preveuen són les següents: la dinamització de l’activitat econòmica; el desenvolupament de la marca de ciutat; la facilitació de l’accés a la vivenda; la modernització de la gestió pública i la millora de l’atenció ciutadana; la integració de l’est de la ciutat amb el centre; la millora de la planificació urbana; la millora de la seguretat i el civisme; el foment de l’accessibilitat i la millora de la via pública i el verd urbà; l’impuls de l’eficiència energètica; el foment de la mobilitat sostenible; la recerca de l’excel·lència en educació; la transformació de l’oest de la ciutat, i el treball per al benestar dels veïns de la ciutat.

Notícies relacionades

Les persones interessades a participar en el procés podran recolzar tres de les tretze propostes possibles.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí