Bruno Oro, ‘Escape room’ i l’Esbart Català de Dansaires: propostes per als 30 anys de la Sala de Rubí

La programació, que anirà del 8 d’octubre al 15 de gener de l’any vinent, proposa 13 espectacles que combinen la dansa, el teatre i la música

Bruno Oro, ‘Escape room’ i l’Esbart Català de Dansaires: propostes per als 30 anys de la Sala de Rubí

Ayuntamiento de Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La programació de la Temporada Estable de La Sala de Rubí (Vallès Occidental), que anirà del 8 d’octubre al 15 de gener de l’any vinent, proposa 13 espectacles per al seu 30è aniversari: sis de teatre; dos de dansa, tradicional i clàssica; tres de música, clàssica, tradicional i contemporània, i dos de teatre musical, que se sumen a les projeccions del Cicle Gaudí.

Les primeres propostes del cicle seran Escape room d’Héctor Claramunt (16 de setembre) i Toscana de Pau Durà (14 octubre).

‘¿Sí o no?’,  un monòleg còmic de Bruno Oro dirigit per Alejo Levis que parla sobre l’art de perdre’s podrà veure’s el dissabte 8 d’octubre. El diumenge 9 d’octubre, és el torn de la proposta familiar Miranius, sobre l’aventura d’habitar el món amb els animals com a protagonistes. 

Una altra de les grans propostes de la temporada és La dona del tercer segona amb l’actriu Àurea Márquez com a protagonista, que es podrà veure el diumenge 23 d’octubre. El diumenge 16 d’octubre, l’escenari de La Sala acollirà Fiat lux, de Marta Torrella i Helena Ros, projecte de dues cantants per explorar ‘a cappella’ les sonoritats de diferents estils de músiques vocals.

L’Esbart Dansaire de Rubí començarà les representacions del seu centenari dins de la temporada estable de La Sala, el 18 de novembre, amb dues bandes centenàries més: l’Esbart Català de Dansaires i l’Esbart Manresà.

El 21 d’octubre s’estrena a La Sala l’espectacle Arrels de la Cia. Wecolorsmusic, un musical basat en la vida d’Alan Montoliu que tracta el cas de l’Alan amb una mirada esperançadora. 

El diumenge 27 de novembre serà el torn del Concert de Sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona; el dijous 29 de desembre, del Concert de valsos i danses amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, i el diumenge 8 de gener, de la proposta de dansa El trencanous amb l’International Ballet Company.

I el 15 de gener la temporada estable es tancarà amb l’obra Quanta, quanta guerra, basada en la novel·la de Mercè Rodoreda. 

La programació infantil

Notícies relacionades

La programació infantil, que organitza La Xarxa, es completa amb l’espectacle El mêtre (20 de novembre); Coco, el musical (26 de novembre) i la tradicional Marató de contes (18 de desembre).

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí Dansa Teatre