Estiu

Rubí repara prop de la meitat de les seves fonts de boca

Les actuacions han suposat la intervenció de 65 sortidors d’aigua amb un cost d’uns 16.000 euros

Rubí repara prop de la meitat de les seves fonts de boca

Ayuntamiento de Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha decidit impulsar una sèrie d’actuacions per reparar un total de 65 fonts de boca municipals malmeses. Els treballs els està portant a terme la Brigada d’Instal·lacions i Obres i està previst que finalitzin aquest mes de juny.

Les actuacions, que tenen un cost d’uns 16.000 euros, han consistit a substituir 15 fonts que es trobaven molt deteriorades, canviar els botons de cinc fonts més que eren antics o estaven en mal estat i netejar i pintar-ne 45 més.

Aquesta primera actuació ha suposat intervenir en el 48% de la totalitat de fonts de boca públiques (el total suma 135 fonts) que hi ha al municipi.

L’ajuntament va iniciar aquest pla de xoc abans de l’arribada de l’època estival, moment en què es fa un ús més intensiu d’aquest tipus d’instal·lacions. L’objectiu era reparar aquelles fonts que tenen un ús més intens o aquelles que feia més temps que tenien algun desperfecte.

Notícies relacionades

En paral·lel, el consistori està configurant l’ampliació del nombre de fonts que hi ha a la ciutat, prioritzant la seva instal·lació a prop de zones d’esbarjo de gossos tancades, col·locant un model que també té un sortidor per a les mascotes.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí Aigua