Pensant en Sant Joan

Rubí programa un taller per a propietaris de gossos sobre com afrontar el soroll dels petards

  • La sessió, totalment gratuïta, tindrà lloc aquest dilluns 13 de juny de 17 a 18.30 h a la zona d’esbarjo de l’Escardívol

Rubí programa un taller per a propietaris de gossos sobre com afrontar el soroll dels petards

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El servei de Benestar Animal i Tinença Responsable de l’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha organitzat un taller d’etologia per a aquest dilluns a la tarda en què s’oferiran consells a les persones propietàries de gossos de cara als petards que es llançaran per a la revetlla de Sant Joan. Des de l’ajuntament recorden que la sessió serà gratuïta i no requereix inscripció prèvia.

«Per a la immensa majoria de mascotes i altres animals, els petards, coets i focs artificials són un malson», assenyalen des del consistori. Durant el taller es donaran consells a les persones assistents per ajudar els animals en aquests dies en què s’utilitza pirotècnia. Així, es facilitarà informació als propietaris dels gossos per entendre el comportament dels animals: en quin moment comencen a tenir por i com s’ha d’actuar.

La sessió, a càrrec de professionals d’Etholink, s’ha programat per a aquest dilluns 13 de juny, de 17 a 18.30 h, a l’àrea d’esbarjo de l’Escardívol, i s’hi pot acudir amb el gos.

Petards només a les revetlles

Notícies relacionades

Així, des de l’Ajuntament de Rubí es convida els veïns disfrutar de les revetlles de Sant Joan i Sant Pere «de forma segura i respectuosa amb el conjunt dels habitants, el medi ambient i els animals». Per això, des del consistori es recomana a la ciutadania que tiri petards exclusivament les nits de revetlla de Sant Joan i Sant Pere i no la resta de dies. I que, en la mesura que sigui possible, «es prioritzi la pirotècnia més lluminosa i menys sorollosa».

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí