Transport

Rubí modifica les línies 6 i 7 del bus urbà per solucionar la sobreocupació de l’L1

Després de detectar que se superava la capacitat màxima permesa, l’Ajuntament ha optat per canviar l’itinerari d’altres línies per repartir l’ocupació de passatgers

Rubí modifica les línies 6 i 7 del bus urbà per solucionar la sobreocupació de l’L1

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) i l’operador del servei de transport públic urbà, RubíBus, han aplicat canvis en dues línies per evitar la sobreocupació de la línia L1.

L’itinerari que connecta la parada Estació Rubí Forma amb l’Institut Duc de Montblanc, arriba al seu aforament màxim a les hores punta d’entrada i sortida del centre educatiu. D’aquesta manera, el consistori ha estudiat diferents opcions per intentar pal·liar aquestes puntes a l’L1 i, d’acord amb RubíBus, ha modificat lleugerament el recorregut de les línies 6 i 7.

Recorreguts modificats

Així, l’L7 ha sigut desviada en la parada Can Fatjó, agafant a l’esquerra aquesta avinguda fins a l’encreuament del carrer Platino, ubicat a 180 metres de l’Institut Duc de Montblanc.

Aquesta desviació incrementa el temps de l’L7 en uns 3 minuts, que «es recuperen sense problemes en la mateixa expedició», segons afirma l’Ajuntament.

Notícies relacionades

Amb l’objectiu de descongestionar el servei a l’hora de sortida de l’institut a les 14.30 h, s’ha desviat també l’L6 des de la parada Dublín (a 400 metres del Duc de Montblanc) cap a les 14.38 h.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO