Èxits esportius

Rubí felicita els seus waterpolistes pels seus èxits mundials

L’Ajuntament ha rebut les medallistes olímpiques i les campiones del món

Rubí felicita els seus waterpolistes pels seus èxits mundials

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha organitzat una recepció institucional a les quatre jugadores de waterpolo rubinenques que han aconseguit èxits esportius a nivell mundial en els últims mesos. Es tracta de les medallistes de plata en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 Bea Ortiz i Elena Ruiz que, a més, és campiona del món en la categoria júnior junt amb Èlia Jiménez i Ariadna Ruiz.

Durant la recepció, que va tenir lloc ahir dimecres a la tarda, l’alcaldessa, Ana María Martínez, ha recordat que «totes es van iniciar en el waterpolo al Club Natació Rubí, on els van inculcar bona part dels valors que ara defensen arreu del món» i ha confessat: «Els vostres èxits són èxits de la nostra ciutat».

«És un orgull representar la nostra ciutat»

Després d’escriure en el ‘Llibre de l’esport’ en nom propi i de les seves companyes, Bea Ortiz ha agraït la recepció al consistori: «És un orgull representar la nostra ciutat i, després d’un any tan complicat i de les competicions que hem tingut, és d’agrair que pugui fer-se aquest reconeixement». «Ara que ja han passat uns mesos, tenim els peus a terra i ja pensem en la lliga i en el que tenim al davant. Esperem que tinguem més èxits i que puguem representar la nostra ciutat com ho hem fet sempre», afegeix la waterpolista.

Notícies relacionades

Les jugadores tenen noves competicions a l’horitzó: un mundial al maig, un europeu a l’agost i, enmig, la lliga mundial.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí Waterpolo