Concentració multitudinària

Les carreres il·legals estan de tornada a Rubí

Divendres passat hi va haver dues concentracions simultànies a la ciutat, una al polígon Rubí Sud amb vuitanta persones i una altra, la més multitudinària, al carrer Compositor Wagner

Les carreres il·legals estan de tornada a Rubí
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Centenars de persones es van tornar a reunir al polígon de Can Jardí de Rubí (Vallès Occidental) divendres passat per assistir a una concentració clandestina de carreres il·legals, segons va avançar Ràdio Rubí.

La nit va començar amb dues concentracions simultànies a la ciutat, una al polígon Rubí Sud amb vuitanta persones i una altra, la més multitudinària, al carrer Compositor Wagner, escenari que va presenciar l’atropellament mortal d’un motorista en una altra concentració el mes de maig passat.

Tot i que aquesta vegada la policia va aconseguir que els conductors es traslladessin a una altra ubicació, no van aconseguir evitar el ‘botellon’ multitudinari entre trucs i accelerades. Les derrapades i filigranes de vehicles van ser els protagonistes del polígon rubinense entre les 23:30 i la 1:30h.

Notícies relacionades

La ubicació d’aquestes quedades nocturnes es manté secreta fins a una hora i mitja abans de la trobada i es comparteix per grups de Telegram als quals només es pot accedir per invitació i on s’esborra el contingut passades les hores.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí