Una vintena d’artistes

LOS40 Primavera Pop permeten a Rubí celebrar el primer acte multitudinari des de l’arribada de la Covid

  • La recaptació de les localitats venudes es destinarà a la Creu Roja per ampliar el pressupost de les targetes moneder

LOS40 Primavera Pop permeten a Rubí celebrar el primer acte multitudinari des de l’arribada de la Covid

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí (Vallès Occidental) va tornar aquest dissabte 19 de juny a ser la seu de LOS40 Primavera Pop, un festival organitzat per l’Ajuntament i l’emissora de ràdio LOS40. El festival, que es va celebrar aquest dissabte a l’amfiteatre del parc del Castell, ha sigut el primer gran acte multitudinari que s’ha organitzat a la ciutat des que es va iniciar la pandèmia de la Covid-19. «Teníem ganes de poder recuperar [...] la possibilitat de fer un acte d’aquestes característiques en aquest espai obert», va explicar l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez Martínez.

Per reduir l’aforament i «poder garantir així» les mesures de seguretat pel virus, a part del canvi d’ubicació, per primera vegada va ser necessari adquirir entrada per poder assistir a l’esdeveniment. La recaptació de les 1.342 localitats venudes, així com la que s’obtingui amb la venda d’entrades del Rubí Random Music Festival, es destinarà al ‘Pla Creu Vermella RESPON’, mitjançant el qual l’organització atén moltes de les situacions d’emergència derivades de la pandèmia de la Covid-19.

Segons l’acord a què han arribat l’Ajuntament de Rubí i l’entitat social, els diners serviran per ampliar el pressupost dedicat a les targetes moneder per a alimentació bàsica que es distribueixen entre la població més vulnerable de Rubí, entre altres projectes.

Cinc hores de música en directe

Per l’escenari de LOS40 Primavera Pop van passar una vintena d’artistes: Lola Índigo, Juan Magán, Nil Moliner, Omar Montes, Bombay, Dani Fernández, Belén Aguilera, Álvaro Soler, Ana Mena, Rocco Hunt, Nerea Rodríguez, Joan Garrido, Marc Seguí, Subliminal, Sweet California, Pol Granch, Manel Navarro, Marlon, Amber Figueroa, Emlan, Marlena, Lérica i Miki Núñez. També s’han projectat vídeos musicals de Riton x Nightcrawlers, Lyric C. Tangana, Rauw Alejandro, Oques Grasses i Sebastián Yatra.

Notícies relacionades

LOS40 Primavera Pop es va poder seguir per streaming des de la web i el canal de YouTube de LOS40 i l’emissió es pot tornar a recuperar a través d’aquestes mateixes vies. Aquesta ha sigut la quarta edició del festival a Rubí, després que l’any passat s’hagués de cancel·lar per la situació d’emergència sanitària.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO