Festivals.

La cinquena edició del RRandom de Rubí tindrà lloc del 20 al 27 de juny i reunirà una dotzena d’artistes

Les entrades per veure Andrés Suárez, Oques Grasses, Dorian, La Sonrisa de Julia, Funambulista i els altres grups del cartell ja estan disponibles

La cinquena edició del RRandom de Rubí tindrà lloc del 20 al 27 de juny i reunirà una dotzena d’artistes
3
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cinquena edició del Rubí Random Music Festival (RRandom) tindrà lloc del 20 al 27 de juny i comptarà amb una dotzena d’artistes, que pujaran a l’escenari de diferents espais delimitats per poder donar compliment a les mesures de seguretat Covid.

«Després de la situació que hem passat, ens il·lusiona molt la tornada del RRandom. Trobàvem a faltar la música en directe i, d’altra banda, sabem que el sector, com un dels grans damnificats d’aquesta crisi, necessitava amb urgència tornar a treballar i retrobar-se amb el seu públic», ha comentat l’alcaldessa, Ana María Martínez.

Andrés Suárez serà l’artista que arrencarà el festival el diumenge 20 de juny a les 23 h, a l’amfiteatre del parc del Castell.

El cartell

Els dos següents concerts se celebraran al Teatre Municipal La Sala i estaran protagonitzats per la jove cantautora Travis Birds, el 21 de juny a les 21 h, i pel duo de rock andalús Astola y Ratón, el dimarts 22 de juny a la mateixa hora.

Coincidint amb la revetlla de Sant Joan, el 23 de juny, s’ha programat una de les jornades «més festives» del festival amb la banda de versions Band the cool, que actuarà a partir de les 22.30 h en un espai encara per determinar.

El 24 de juny, a les 21 h, l’amfiteatre del parc del Castell rebrà Oques Grasses, un dels grups catalans del moment. L’endemà, 25 de juny a les 20 h, el mateix auditori serà la seu del concert doble del grup de pop La Sonrisa de Julia i la formació indie Dorian.

Últimes actuacions

El dissabte 26, l’amfiteatre del parc del Castell acollirà a partir de les 20 h una altra actuació. Hija de la Luna, l’homenatge de la cantant Robin Torres a la mítica banda Mecano, serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la nit. Després pujaran a l’escenari els Versión Imposible, l’únic grup que ha estat present en totes les edicions del RRandom.

Mentre això passa a l’amfiteatre, al pati de l’Escola Pau Casals es viurà a partir de les 20 h la tradicional Nit del Revival, amb la clàssica banda Los Sirex i amb la formació tribut ABBA, The New Experience.

Finalment, el RRandom tancarà la cinquena edició a l’amfiteatre del parc del Castell, el diumenge 27 de juny a les 21 h, amb Funambulista, el projecte de pop d’autor de Diego Cantero.

Venda d’entrades

Aquest any, per tal de controlar l’aforament dels recintes, serà obligatori adquirir una entrada per accedir-hi. En alguns casos (Band the Cool, el concert doble de Hija de la Luna i Versión Imposible, i la Nit del Revival amb Los Sirex i ABBA, The New Experience) serà gratuïta, pel que fa a la resta els preus se situaran, majoritàriament, entre els 10 i els 15 euros.

Les localitats per als altres concerts estan disponibles des d’aquest dimecres a través de la plataforma rubi.koobin.cat i la web del festival. Com en el cas de Los 40 Primavera Pop, els diners que es recaptin amb la venda d’entrades es destinaran íntegrament a la Creu Roja, concretament al seu projecte Pla Creu Roja Respon, posat en marxa per donar resposta a les situacions d’emergència generades per la Covid.

Notícies relacionades

«M’agrada pensar que la música, com ho ha fet tantes vegades, és capaç d’alleujar, curar i fins i tot salvar. En aquest cas ho farà de manera directa, perquè beneficiarà un projecte solidari, però també amb la seva capacitat d’evadir-nos, fer-nos oblidar i crear vincles emocionals», ha afegit l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí