Accions municipals

Rubí inverteix 34.000 euros en millores per «garantir» el bon estat de diversos camins

  • En general les accions han consistit a fer un repàs del paviment que presentava sots produïts per l’aigua i a revisar els drenatges

  • Pròximament es millorarà l’escullera d’un tram del camí dels Alous

Rubí inverteix 34.000 euros en millores per «garantir» el bon estat de diversos camins
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Al llarg del mes de febrer, el consistori rubinenc ha executat diferents treballs de manteniment de la xarxa de camins de titularitat pública del municipi, per valor de 34.000 euros, per tal de poder garantir el bon estat dels traçats.

En concret, les tasques s’han centrat en els trams malmesos dels camins de Ca n’Oriol, el camí de Can Pòlit, el de Can Follonet, el de Ca n’Estaper a Terrassa i el camí de Rubí a Viladecavalls.

En general, valora el consistori, les accions han consistit a fer un repàs del paviment que presentava sots produïts per l’aigua i a revisar els drenatges perquè l’aigua de vessament pugui desviar-se correctament.

Notícies relacionades

D’altra banda, s’ha aportat una capa de llast per millorar l’estat dels camins i se n’han eliminat alguns de formigonats per naturalitzar els traçats. Pròximament, apunta l’ajuntament, es millorarà l’escullera d’un tram del camí dels Alous.

Més notícies de Rubí, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Rubí Urbanisme