Agència de Salut Púlica

Nou escoles de Rubí s’afegeixen a la campanya ‘Dents fortes i sanes’

  • La iniciativa, impulsada des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, pretén fomentar la bona higiene bucodental entre l’alumnat de primer de primària

  • A Rubí, 362 alumnes de nou escoles han rebut un estoig amb un raspall de dents, un tub de pasta fluorada i informació sobre una correcta higiene

Nou escoles de Rubí s’afegeixen a la campanya ‘Dents fortes i sanes’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Rubí ha distribuït durant els últims dies un estoig d’higiene bucodental entre 362 alumnes de primer de primària de nou escoles del municipi (Liceu Politècnic, Montserrat, Pau Casals, Ramon Llull, Regina Carmeli, Ribas, Rivo Rubeo, Teresa Altet i Torre de la Llebre).

Aquests estotjos formen part del material per a la campanya ‘Dents fortes i sanes’, impulsada des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya amb l’objectiu de potenciar la raspallada dental com a mesura preventiva clau davant les càries i altres malalties bucals.

Notícies relacionades

Concretament, l’estoig conté un raspall petit de filaments suaus i un tub de pasta de dents fluorada. El material, repartit a les escoles, que s’ha volgut sumar la iniciativa va acompanyat d’informació sobre higiene bucodental i l’accés a un vídeo demostratiu.

Més notícies de Rubí, a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí