‘Online’

Rubí oferirà 161 hores de formació empresarial fins al juliol del 2021

  • La iniciativa té per objectiu millorar la competitivitat empresarial del territori

  • El programa pretén recolzar les empreses perquè s’adaptin al context socioeconòmic derivat de la Covid-19

  • Els cursos, subvencionats per la Diputació de Barcelona, no tenen cap cost per a l’alumnat

Rubí oferirà 161 hores de formació empresarial fins al juliol del 2021
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa, dona el tret de sortida a les accions formatives d’aquest any dirigides a persones emprenedores, autònomes i teixit empresarial en general.

Així, els consistoris de Rubí i Sant Cugat, amb el recolzament de la Diputació de Barcelona i la patronal CECOT, proposen un calendari conjunt de 161,5 hores de formació fins al juliol amb l’objectiu de millorar la competitivitat empresarial del territori.

Els cursos, subvencionats per la Diba, no tenen cap cost per a l’alumnat. A causa de la situació sanitària provocada per la Covid, totes les propostes seran en línia amb possibilitat de recuperar la presencialitat en funció de l’evolució epidemiològica.

El Covid i el seu impacte

Concretament, el Covid-19 i el seu impacte al món empresarial és un dels arguments que centren la proposta formativa d’aquests primers mesos de l’any amb cursos que pretenen recolzar les empreses per adaptar-se al context socioeconòmic actual. El programa es completa amb algunes de les propostes més demandades de l’any passat.

Notícies relacionades

La majoria dels cursos tenen una durada d’entre quatre i vuit hores. El calendari d’accions es pot consultar a la web del consistori, on també es pot realitzar la inscripció en línia.

Més notícies de Rubí, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Rubí