Cultura

La Sala de Rubí dona el tret de sortida a la nova temporada

  • Durant el primer semestre La Sala acollirà una vintena d’espectacles

  • Les entrades es poden adquirir a la taquilla de l’equipament els dijous i divendres de 17 a 20 h o a través d’internet

  • Si l’evolució de la pandèmia ho permet, el teatre rubinenc també preveu programar una nova edició del festival Teatre sense Teatre

La Sala de Rubí dona el tret de sortida a la nova temporada
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Teatre Municipal La Sala de Rubí ha donat el tret de sortida a la programació del primer semestre de 2021 aquesta dissabte, 20 de febrer, amb l’obra còmica ‘Veus que no veus’, protagonitzada per les pallasses Pepa Plana i Noël Olivé.

En les pròximes setmanes arribaran més espectacles al teatre rubinenc. El 26 de febrer arribarà el torn de l’humor de la mà de promotors externs al teatre, El Sevilla, cantant de la banda Mojinos Escozíos, que portarà a Rubí ‘La vida és rocanrol’.

L’endemà, 27 de març, l’escenari de La Sala acollirà l’obra ‘Aula Brecht’, en la qual l’actor Òscar Intente posarà en relació els textos de Bertolt Brecht amb el món de la docència.

El març, l’abril i el maig a La Sala

En aquest mateix format reduït, durant el mes de març el teatre acollirà ‘Infanticida’, una òpera electrònica que adapta el text de Víctor Català (Caterina Albert) transformant-lo en un espectacle contemporani. Durant el tercer mes de l’any els rubinencs també podran disfrutar de l’humor de Luis Lara amb ‘Comandante Lara & Cía’ i d’‘Un dia qualsevol’, una obra de la companyia Les Antonietes Teatre.

Com cada any, La Sala celebrarà el Dia Mundial del Teatre, que aquest 2021 serà el 26 de març, amb un conjunt de ‘píndoles’ escèniques d’accés gratuït.

l’abril la música tornarà a l’equipament rubinenc amb espectacles com ‘El so de l’ànima’ a càrrec de la pianista Raquel Portales i la violencelista Mireia Quintana i el concert de Nico Roig: ‘Yo siempre sueño que sí’. D’altra banda, la comèdia ‘Kràmpack’ aterrarà a La Sala el 25 d’abril.

El 15 de maig arribarà a La Sala ‘Recordar Eduard Ventura’ a càrrec de l’Esbart Dansaire  de Rubí. L’endemà, 16 de maig, es podrà disfrutar de l’espectacle d’il·lusionisme i humor del Mag Lari, ‘Una nit amb el Mag Lari’.

Espectacles familiars

La Sala també comptarà amb quatre espectacles familiars i altres propostes com concerts de l’Escola Municipal de Música Pere Burés (29 d’abril i 6 i 13 de maig) o el Cicle Gaudí que organitza l’Acadèmia del Cinema Català (19 de març).

Si l’evolució de la pandèmia ho permet, l’equipament també preveu programar una nova edició del festival Teatre sense Teatre, una iniciativa que porta les arts escèniques fora dels escenaris habituals.

Notícies relacionades

Les entrades per als diferents espectacles d’aquesta temporada es podran adquirir a la taquilla de l’equipament els dijous i divendres de 17 a 20h o a través d’internet.

Més notícies de Rubí, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Rubí Teatre