Educació

Rubí impulsa un taller de civisme i convivència per als alumnes de tercer i quart de primària de la ciutat

  • Les sessions combinen la teoria, sessions a l’aula, amb la pràctica, una sortida pels voltants de les escoles per repassar els conceptes treballats

  • El taller, ‘Civisme: el joc on tothom hi guanya’, l’imparteixen els Agents pel Civisme de la ciutat

  • La iniciativa està a disposició de les escoles públiques i privades del municipi que vulguin treballar aquests aspectes

Rubí impulsa un taller de civisme i convivència per als alumnes de tercer i quart de primària de la ciutat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí posa a disposició de la ciutat un taller perquè els nens i nenes rubinencs «reflexionin» sobre el civisme i la convivència. La iniciativa, anomenada ‘Civisme: el joc on tothom hi guanya’, consisteix en una sessió impartida pels Agents pel Civisme que combina la teoria amb la pràctica.

El taller, expliquen des del govern local, persegueix diversos objectius: donar a conèixer la tasca que realitzen els Agents pel Civisme a Rubí; treballar amb els nens i nenes els valors associats a la cura de l’entorn i el respecte a l’espai públic; promoure actituds cíviques i bones pràctiques; i incitar una reflexió sobre les conseqüències de l’incivisme.

Dos agents seran els encarregats d’oferir una sessió teòrica a l’aula que després es posarà en pràctica amb una sortida pels voltants de les escoles per posar en pràctica els conceptes treballats.

Notícies relacionades

El taller, apunta el consistori, està pensat per a l’alumnat de tercer i quart de primària i està a disposició de les escoles públiques i privades de la ciutat que vulguin treballar aquests aspectes. La iniciativa ja s’ha portat a terme a l’escola Teresa Altet.

Més notícies de Rubí, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Rubí