Equipaments municipals

Rubí inverteix més d’un milió d’euros en el seu Mercat Municipal

  • La intervenció més abundant ha sigut l’adequació de l’espai per a la futura escola d’hostaleria, amb un cost de 288.578 euros

  • L’última millora que s’ha implementat és la nova decoració de les finestres de la façana de Cal Gerrer, on s’han instal·lat una sèrie de vinils

Rubí inverteix més d’un milió d’euros en el seu Mercat Municipal
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí ha portat a terme més de 30 accions de millora de l’edifici del Mercat Municipal de la ciutat, valorades en 1.189.624 euros.

Les inversions més abundants, expliquen des del consistori, tenen a veure amb el trasllat de les parades per a la ubicació del nou supermercat, amb un cost de 275.958 euros; l’adequació de l’espai per a la futura escola d’hostaleria, 288.578 euros; i les millores de la climatització, la instal·lació elèctrica, la il·luminació, la megafonia, la videovigilància i les instal·lacions contra incendis, valorades en 217.780 euros.

L’última millora que s’ha implementat a l’edifici és la nova decoració de les finestres de la façana de Cal Gerrer, on s’han instal·lat una sèrie de vinils que pretenen homenatjar l’origen de l’equipament amb fotografies dels inicis del Mercat de Rubí.

La resta d’accions

La resta d’accions que s’han executat al Mercat de Rubí són: la renovació del muntacàrregues, la rehabilitació del terra de la Zona Peix, l’adequació i obres del nou vestíbul, la pintura de la façana de la plaça, s’ha instal·lat una alfombra a la porta principal, s’han renovat els vidres de la plaça, s’ha instal·lat la porta tallafoc a l’entrada del carrer Cal Gerrer, el rètol de Cal Gerrer, el rètol de la façana principal, s’ha millorat el terra del moll del peix i s’han executat diverses reparacions al moll (pintura, paviments, desaigües...).

També s’ha reparat el terrat que presentava danys per filtracions pluvials, s’ha millorat la imatge exterior dels locals de la plaça, s’han instal·lat vinils, nova il·luminació i una pantalla a Cal Gerrer, s’ha invertit en material de seguretat per al control de la Covid-19, en pintura de sostre i parets, s’ha implementat la botiga en línia i s’ha instal·lat nova maquinària de climatització.

Notícies relacionades

«Tenim un dels millors mercats de la comarca: per producte, per preu i per servei. Per això la nostra feina com a administració és posar l’edifici del Mercat al mateix nivell dels paradistes que hi treballen i del producte que es pot adquirir», reflexiona el regidor de comerç, Moisés Rodríguez Cantón.

Més notícies de Rubí, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Rubí