Eleccions 14-F

801 ciutadans de Rubí formaran les meses electorals de Rubí per a les eleccions catalanes

  • Aquest any s’han ampliat les meses electorals a 89

  • 55.301 habitants tindran dret a vot en aquests comicis

  • Pròximament el consistori començarà a notificar els veïns designats

801 ciutadans de Rubí formaran les meses electorals de Rubí per a les eleccions catalanes
Es llegeix en minuts

El Periódico

Aquesta setmana s’ha celebrat a Rubí el sorteig per designar els responsables de les meses electorals de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya, que a priori se celebraran el pròxim 14 de febrer.

En total s’han elegit 801 veïns i veïnes de Rubí, que nformaran les 89 meses electorals com a presidents, vocals o suplents. Concretament, 55.301 habitants, quantifica el consistori, tindran dret a vot en aquests comicis.

Des del consistori anuncien que començaran a notificar-ho a les pesones designades pròximament. Aquests també rebran un manual d’instruccions, on s’expliquen les diferents funcions que hauran de portar a terme durant la jornada electoral.

Mesures sanitàries

Aquest any, amb la situació derivada de la pandèmia de Covid, s’hauran de complir una sèrie de mesures sanitàries. A més de mantenir la distància de seguretat, utilitzar mascareta i rentar-se les mans, els locals electorals s’hauran de ventilar de manera regular i les entrades i sortides es faran per accessos diferents per evitar aglomeracions.

Et pot interesar

Des del consistori de Rubí recomanen portar el vot preparat des de casa i accedir al local sense acompanyant si no és un cas de necessitat. Paral·lelament, apunten, les persones més vulnerables tindran prioritat.

Més notícies de Rubí, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Rubí