Solidaritat

490 nens vulnerables de Rubí han rebut joguines gràcies a la campanya de Nadal de la Creu Roja

  • S’han pogut reunir gairebé 3.000 joguines, de les quals se n’han acabat repartint 2.450 entre 275 llars

  • La resta de joguines, 550, s’han guardat com a estoc per a la següent campanya

  • L’organització ha mantingut les joguines en quarantena abans de la seva entrega com a mesura preventiva davant la Covid

490 nens vulnerables de Rubí han rebut joguines gràcies a la campanya de Nadal de la Creu Roja
Es llegeix en minuts

El Periódico

La col·laboració entre la Creu Roja, els Serveis Socials de l’Ajuntament de Rubí i l’entitat Càritas ha permès que 490 nens de famílies rubinenques amb pocs recursos econòmics hagin pogut rebre joguines aquest Nadal.

Aquest any, expliquen des del consistori, s’han pogut reunir gairebé 3.000 joguines de les quals s’han acabat repartint 2.450 entre un total de 275 llars rubinenques. La resta s’ha guardat com a estoc de cara a la següent campanya.

En molts casos, expliquen des del consistori, les joguines provenen d’empreses i entitats que, un temps abans de l’inici de la campanya, ja mobilitzen els seus equips per reunir els donatius. Durant el mes de desembre, Creu Roja es dedica a passar-hi per totes per fer la recollida.

Prevenció sanitària

A causa de la situació excepcional derivada de la pandèmia, l’organització s’ha vist obligada a habilitar un espai al seu local per mantenir les joguines en quarantena abans de la seva entrega.

Et pot interesar

Una vegada passats aquests dies de precaució i després d’una classificació prèvia per edats, els jocs es van organitzar en lots que incloïen «dues joguines principals, algun de secundari i algun complement». Posteriorment, les famílies van poder passar a recollir-los amb cita prèvia.

Més notícies de Rubí, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Rubí