Davant les noves mesures

Les escoles artístiques de Rubí adapten el nou curs a les restriccions sanitàries

  • L’escola municipal de música Pere Burés ha reprès les classes de manera telemàtica

  • L’escola d’art i disseny edRa arrenca el curs apostant per un format híbrid que barrejarà la presencialitat amb classes ‘online’

  • Els tallers d’art d’adults i nens s’han vist ajornats fins al 18 de gener

Les escoles artístiques de Rubí adapten el nou curs a les restriccions sanitàries
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Malgrat les restriccions per a la contenció de la Covid que van entrar en vigor el 7 de gener, les escoles artístiques de Rubí han pogut donar el tret de sortida al curs escolar aquesta setmana.

L’escola municipal de música Pere Burés ha reprès les classes aquest dilluns de manera telemàtica, a la mateixa plataforma utilitzada l’any anterior.

L’escola d’art i disseny edRa ha arrencat les classes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i el Curs d’Introducció al Disseny aquest 11 de gener tal com estava previst.

Un híbrid entre el presencial i el telemàtic

Les classes de grau mitjà de l’edRa seran presencials els dilluns mentre que la resta de dies de la setmana, «de manera alternativa segons el dia», s’hibridarà entre presencialitat i classes ‘online’. L’alumnat, expliquen des del consistori, rebrà cada mes un calendari on quedarà especificat quins dies ha d’assistir a les aules.

D’altra banda, les classes de grau superior seran presencials tota la setmana, de dilluns a divendres. Les matèries específiques del curs d’introducció al disseny seran presencials, mentre que les matèries comunes es faran en línia.

Notícies relacionades

Les classes dels tallers d’art d’adults i nens queden ajornades fins dilluns vinent, 18 de gener.

Més notícies de Rubí, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Rubí