Civisme

Els Agents pel Civisme de Rubí realitzen 6.019 accions durant l’últim quadrimestre del 2020

  • Més de la meitat d’accions, 3.685, han estat relaciones amb la lluita contra la Covid

  • El medi ambient ha sigut l’altra qüestió que més ha requerit l’atenció del servei, amb un total de 1.055

Els Agents pel Civisme de Rubí realitzen 6.019 accions durant l’últim quadrimestre del 2020
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Agents pel Civisme de Rubí han realitzat un total de 6.019 actuacions entre els mesos de setembre i desembre del 2020. Aquests Agents es dediquen a la «conscienciació i informació» al voltant de diverses qüestions relacionades tant amb la cura de l’espai públic i el bon veïnat.

A més, durant el curs de l’any passat, els Agents pel Civisme també han assumit tasques relacionades amb la lluita contra la Covid que és, segons el consistori, on han destinat la majoria d’accions amb un total de 3.685, més de la meitat de la seva activitat.

L’altra qüestió que més ha requerit l’atenció del servei és el medi ambient, que ha comptat amb un total de 1.055 accions del servei, repartides en la promoció del reciclatge, fer front a abocaments incontrolats de rebutjos i als inconvenients provocats per la presència de senglars. La mobilitat ha sigut el tercer sector amb més nombre d’accions.

Altres activitats

En paral·lel, els Agents pel Civisme també han format part d’altres activitats. En el transcurs dels últims mesos de l’any han posat en marxa una carpa informativa itinerant que des d’octubre ha recorregut diferents punts de la ciutat.

Notícies relacionades

També, al costat de la Creu Roja, han recolzat les tries per detectar casos de Covid al municipi.

Més notícies de Rubí, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Rubí