DAVANT EL CONFINAMENT PERIMETRAL

Rubí farà l'avinguda de la Llana per als vianants els caps de setmana i dies festius per oferir més espais de passeig i esport

La reactivació del tancament, que ja es va aplicar durant la desescalada al maig, «pretén oferir opcions segures a la ciutadania a l'hora de moure's

En concret, la mesura s'aplicarà entre les 10 i les 20h en el tram comprès entre la plaça Verneda i el Pont de Can Claverí i al passeig de la Riera

rubi-passeig

rubi-passeig

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Comitè d’emergències de Covid-19 tornarà a activar de manera temporal el tancament al trànsit d’un tram de l’avinguda de la Llana i del passeig de la Riera a partir d’aquest dissabte 21 de novembre perquè els rubinencs puguin «passejar o fer esport respectant la distància interpersonal de seguretat».

En concret, la mesura s’aplicarà els dissabtes, diumenges i dies festius entre les 10 i les 20h en el tram comprès entre la plaça Verneda i el Pont de Can Claverí i al passeig de la Riera. La iniciativa té caràcter temporal i s’avaluarà la seva continuïtat «en funció de com evolucioni la situació».

La reactivació del tancament, que ja es va aplicar per primera vegada durant la desescalada del mes de maig passat, «pretén oferir opcions segures a la ciutadania a l’hora de moure’s, atenent el confinament perimetral vigent els caps de setmana» i així «garantir que tots els rubinencs puguin disposar d’un lloc on passejar de manera segura, en un espai prou ample per mantenir la distància de seguretat», explica el consistori.

Les alternatives per als vehicles

Els vehicles tindran com a alternativa a l’avinguda de la Llana el carrer del Pont de Can Claverí en sentit nord i la carretera C-1413 en sentit sud. El consistori recomana estacionar a la plaça Vernesa o al mateix carrer Pont de Can Claverí.

Notícies relacionades

Quant als vehicles que estiguin estacionats en el tram afectat, podran sortir «a baixa velocitat i respectant els vianants». L’autobús  urbà continuarà circulant i també es permetrà l’accés dels serveis a les empreses.

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA