CONÈIXER LES NECESSITATS

El Punt de Suport al Voluntariat de Rubí inicia un programa formatiu sobre la pandèmia

Les accions tractaran temes acordats amb entitats locals: el recolzament emocional i la intervenció amb persones grans

rub

rub

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Punt de Suport al Voluntariat de Rubí engega un programa formatiu dirigit a professionals, tècnics i voluntaris de l’àmbit associatiu local. Un dels objectius del Punt de Suport és «elaborar un programa de formació, conjuntament amb les entitats del municipi, per millorar l’impacte de l’acció del voluntariat a la ciutat», afirmen des del consistori.

Així, segons assenyalen des de l’Ajuntament, des de mitjans de setembre s’ha iniciat un treball de diagnosi amb les diferents entitats que gestionen voluntariat i les iniciatives que han sorgit amb motiu de la pandèmia.

Aquesta fase inicial ha servit per conèixer: la tasca de cada entitat, els projectes que tenen en marxa, les iniciatives que han portat a terme durant els mesos de confinament, les accions que han previst posar en marxa, i per recollir les seves necessitats i potencialitats.

Dues fases

Mitjançant aquesta tasca de diagnosi, s’han definit de manera coordinada les dues primeres formacions del Punt de Suport del Voluntariat: una de centrada en el treball emocional i l’altra relacionada amb la intervenció amb les persones grans.

Notícies relacionades

La primera acció tindrà lloc els dies 23 i 24 de novembre (de 18 a 20 h) i tractarà la gestió emocional davant la situació provocada per la pandèmia. La segona proposta s’ha programat els dies 14 i 16 de desembre (de 18 a 20 h) i abordarà la intervenció amb persones grans arran de la pandèmia i el confinament. 

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA